Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

IMFi Eesti missiooni uus juht tutvustas end peaministrile

31. märts 2006, 13:35

Peaminister Andrus Ansip kohtus täna Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) Eesti missiooni uue juhi Franciszek Rozwadowskiga.

Tegemist oli tutvumiskohtumisega, kus peamiselt keskenduti Eesti majanduse hetkeseisule, arengusuundadele ning euroga liitumise protsessile. IMFi esindajad kiitsid Eesti majanduskasvu, mis põhineb varasemalt edukalt läbi viidud reformidel ning tunnustas madalat riigivõlga ja konservatiivset eelarvepoliitikat. Valuutafondi hinnangul vastab Eesti inflatsioonitase majandusarengu tempole.

Ansip kinnitas, et Eesti riigirahandus on heas korras. Eelarve on viimasel viiel aastal olnud ülejäägis ja võlakoormus on Euroopa Liidu madalaim. Peaministri sõnul jätkab valitsus konservatiivse eelarvepoliitika elluviimist, mis tagab majandusarenguks soodsa keskkonna ning aitab kaasa majandus­kasvu säilitamisele.

Kohtumisel soovitasid IMFi esindajad hoida riigieelarve jätkuvalt ülejäägis ja avaliku sektori kulutused kontrolli all.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing