Kolmapäev 26. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Marks & Spencer avab sügisel Riias poe

Gert D. Hankewitz 03. aprill 2006, 00:00

"Me võime kinnitada, et avame sel sügisel oma esimese frantsiisipoe Lätis, Riia kaubanduskeskuses," kirjutas Marks & Spenceri pressiesindaja Sue Sadler e-kirjas. Sadleri sõnul avatakse pood partneri COMSi vahendusel, kes praegu juhib firmale kuuluvaid poode Tšehhis.

Umbes 1250 ruutmeetri suurune, naiste ja meeste rõivaid ning pesu müüv pood avatakse Domina kaubanduskeskuses, mille üheks suuromanikuks on Eestis tegutsev Pro Kapital.

"Domina omanik on muidu PK Invest, aga Pro Kapital kuulub omanike tuumikusse," sõnas Pro Kapitali Eestis hallatava Kristiine kaubanduskeskuse juht Allan Remmelkoor. Tema sõnul on praegu käimas läbirääkimised lepingu sõlmimise üle. "Me pole põhilepingut veel alla kirjutanud, aga see seisab pigem juriidiliste kui äriliste küsimuste taga," põhjendas ta.

Marks & Spenceri tootevalikusse kuuluvad muidu ka kodu- ja toidukaubad, kuid väikese ruumi tõttu kõike Riias müüma ei hakata. "Nüüd ulatub nende kaubanduspind mõndades kohtades ka 2000 ruutmeetrini," lisas Remmelkoor.

Sadleri sõnul on firma Balti riikidest huvitatud, aga nad pole praegu Eestis lepinguid sõlminud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing