Firmapidu ajaloohõngulises keskkonnas

Pille Rõivas 05. aprill 2006, 00:00

Mõisad pakuvad seminariruume, toitlustust ja ka majutust, lisaks erinevaid meelelahutuslikke tegevusi vabas õhus.

Kalvi Hotelli tegevjuhi Sigrid Karoni sõnul sobib elamusmõis igaühele, kes soovib end tunda mõisahärra või -prouana. "Neile, kes tahavad kogeda vaheldust argipäevarutiinile," ütleb Karon. Elamusmõisa eesmärk on pakkuda positiivset üllatust - külaliste ootuste ületamist või ennetamist, tekitada emotsionaalselt nauditav kogemus.

Sagadi Hotelli müügijuht Iiris Tooma-Kaljuvee sõnul on võimalik valida erinevate ööbimispaikade vahel, sõltuvalt kliendi soovist ja vajadustest. Sagadi mõisakompleksi säilinud-taastatud terviklikkus ning härrasemaja ajastutruu interjöör loovad pidudele väga hea õhkkonna. Kuna kompleks on uus, siis on pidude läbiviimisel võimalik ära kasutada ka muid ruume ja paiku peale härrastemaja, näiteks mõisaparki ja aiapaviljoni.

Mõisade rendihind ei ole ühtne, sest see kujuneb kokkuleppeliselt vastavalt üritusele. Igas mõisas on võimalik suveperioodil korraldada ka väliüritusi, mispuhul külaliste arv saab olla suurem kui talvel, kui restoran väga suure ürituse puhul kõiki külalisi ei mahuta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing