Marje Braunbrück siirdub tööle EASi

06. aprill 2006, 16:17

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) teatas, et EASi juhatus otsustas nimetada turismiarenduskeskuse direktoriks Marje Braunbrücki.

Praegu töötab Braunbrück Olympic Entertainment Groupi turundusdirektorina.

EASi juhatuse liikme Ülari Alametsa sõnul leiti turismiarenduskeskust juhtima kogenud inimene, kes on kursis nii Eesti turismisektoris toimuvaga kui ka rahvusvahelise ettevõtlusega laiemalt.

?Marje viimased töökohad on seotud turundustegevuse planeerimise ja korraldamisega rahvusvahelistes ettevõtetes ning seda kogemust me turismiarenduskeskuses praegu hädasti vajame. Estline?is töötatud aastad on talle andnud ka hea arusaama Eesti turismisektorist,? selgitas valikut Alamets.

Marje Braunbrück on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna. Aastatel 1993-2001 töötas ta erinevatel ametikohtadel Estline?is, alustades 1993. aastal müügiosakonna juhatajana ning lõpetades turundus- ja müügidirektori ning juhatuse liikmena. 2001-2002 töötas Braunbrück KPMG Eesti turundusjuhina ja alates 2002. aastast Olympic Entertainment Groupis, viimati turundusdirektorina.

Marje Braunbrück asub EASi turismiarenduskeskuse direktori ametikohale 15. mail.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing