LHV teeb viiest internetiportaalist huvitatud ostjate seast esimese valiku aprilli lõpus

Gert D. Hankewitz 07. aprill 2006, 10:45

Investeerimispank LHV, kes vahendab viie Eesti vahendusportaali müüki, teeb valiku, kes seitsmest ostjast järgmisesse vooru saab, aprilli lõpus.

Märtsi alguses kirjutas Äripäev, et investeerimispank Lõhmus, Haavel ja Viisemann ehk lühidalt LHV müüb viite Eesti vahendusportaali - CVKeskus.ee, KV.ee, Hydra.ee, Osta.ee ja Auto24.ee. Esimene neist kuulub firmale CV Keskus, järgmised kolm ÖÜ-le Moonfish Media ning viimane OÜ-le Autoportaal.

LHV-s müügiga tegeleva Tarmo Jüristo sõnul valitakse seitsme võimaliku ostja seast aprilli lõpus need, kes järgmisesse vooru saavad. 'Püüame saada ettekujutuse, millised on pakkujate põhimõtted, mille järgi nad online-meedia firmasid osta tahaksid,' seletas Jüristo märtsis, mille järgi edasisaajad valitakse.

Siiamaani on teada, et portaale tutvustavad memorandumid on saadetud Postimehe omanikfirmale Schibstedile ja Soome SanomaWSOY-le. Kes ülejäänud viis on, Jüristo avalikustada ei soovinud, põhjendades, et kuna tegemist on avalike firmadega võib selline uudis firmade aksiaid mõjutada.

Loe ka <#LHV müüb viit internetiportaali=http://www.aripaev.ee/3146/uud_uudidx_314602.html>

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing