Härra Pant, osta aktsiad tagasi!

Tõnis Oja 10. aprill 2006, 00:00

Tallinki suuromanik ja juht Enn Pant lausus kolmapäeval Riias, et Tallinki aktsia hind on põhjendamatult madal. Olen nõus, et väikeaktsionäride jaoks on Tallinki aktsia hind ebaõige. Aga härra Pandil on suurepärane võimalus 13 000 väikeaktsionäri jaoks õiglus taastada ning Tallinki aktsiad tagasi osta.

Detsembris määrasid suuromanikud koos investeerimispangaga Suprema Tallinki aktsia õigeks hinnaks 82,5 krooni. Kuna Pandi sõnul olevat pärast börsileminekut tulnud hulk positiivseid uudiseid, siis võiks Tallinki aktsia hind täna olla kümmekond protsenti kõrgem. Seega, suuromanikud, tehke Tallinki aktsiale pakkumine hinnaga 90 krooni, või mis veel parem, Suprema poolt pakutud hinnasiht 94 krooni ja väikeaktsionärid saavad aktsiate eest õige hinna.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing