SLÕL: Botaanikaaia eksjuhile esitati kuriteokahtlustus

11. aprill 2006, 08:17

Keskkriminaalpolitsei on esitanud kuriteokahtlustuse Tallinna Botaanikaaia endisele peadirektorile Veiko Lõhmusele.

Põhja ringkonnaprokuratuuri prokuröri abi Janar Lutsu sõnul on Veiko Lõhmusele esitatud kahtlustus ametiseisundi kuritarvitamist käsitlevas paragrahvis. Uurimise huvides ei saa prokuratuur asja lähemalt kommenteerida, kirjutab SL Õhtuleht.

Keskkriminaalpolitsei hakkas Lõhmuse tegevust uurima mullu 18. märtsil. Samal päeval lahkus Lõhmus omal soovil botaanikaaia juhi ametikohalt, vahendab BNS. Ta kinnitati botaanikaaia peadirektoriks aastal 2001, kui toonane isamaaliitlasest linnapea Jüri Mõis vabastas sellelt kohalt koonderakondlase Jüri Oti.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing