Reede 9. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti Ekspress saavutas märtsis rekordilise reklaamikäibe

12. aprill 2006, 12:34

Eesti Ekspressi teatel kujunes märtsikuu reklaamikäibeks 7,36 miljonit krooni, mis on nädalalehe kõigi aegade rekord.

Lehe reklaamidirektori Indrek Heinamäe sõnul oli 2006. aasta esimene kvartal tervikuna reklaamimüügis väga edukas ning märtsi rekordtulemus igati ootuspärane. 'Viimane rekord pärines 2003. aasta aprillist, mil oli kuu käibeks 6,95 miljonit krooni. Eks majanduskasvust tingitud reklaamituru tõusust on turul paljud osa saanud, aga enim on võitnud suured ja tuntud meediakanalid.'

Eesti Ekspressi esimese kvartali reklaamikäive kasvas võrreldes eelmise aasta sama ajaga 12%.

'Kuigi me ei konkureeri üldlugejanumbrilt SL Õhtulehe ja Postimehega, oleme väga tugevas positsioonis reklaamiklientide jaoks, kes vajavad kvaliteetset sihtgruppi - hea sissetulekuga haritud inimesi,' ütles Heinamäe. Suuremateks reklaamiandjateks nimetas ta reisi-, ravimi-, sisustus- ja autovaldkonna ettevõtteid.

Lisaks nädalalehe väljaandmisele tegeleb Eesti Ekspressi Kirjastuse AS ka kliendilehtede kirjastamisega. Ettevõttele kuulub Eesti suurim raamatukett Rahva Raamat ning koos Eesti Päevalehega internetiportaalid 4seina ja Hyppelaud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing