Julgestuspolitsei uueks juhiks võib saada Ivar Prits

13. aprill 2006, 15:34

Politseiameti peadirektor Raivo Aeg esitas julgestuspolitsei juhi kandidaadiks Ivar Pritsi, kirjutab etv24.

'Loodan, et Ivar Pritsi kandidatuur leiab ka siseministri toetuse. Mul on hea meel, et politseitöö tõeline professionaal naaseb taas Eesti politseisse, kel on ka varasem pikaaegne kogemus julgestuspolitsei juhtimisel,' vahendas politseiameti pressiesindaja Raivo Aegi sõnu.

Ivar Prits alustas tööd politseis 1991. aastal Riigi Politseiameti Eriteenistuse juures asuvas üksik-politseipataljonis komandörina. Aastatel 1991-1993 töötas Prits Eriteenistuse abidirektori ja peadirektori asetäitja ametikohtadel. Alates 1993. aastast kuni aastani 2000 oli Ivar Prits julgestuspolitsei politseidirektor.

2000-2006. aastal töötas Prits erasektoris, viimati tööriistu maaletoova ettevõtte AS Tallmac juhatajana.

1960. aastal sündinud Ivar Prits lõpetas 1984. aastal Tallinna Polütehnilise Instituudi cum laude ning 1997. aastal Tallinna Politseikooli kiitusega. Prits on abielus ja kahe tütre isa.

Siseministri heakskiidu korral alustab Ivar Prits politseipeadirektori asetäitjana julgestuspolitseis tööd 2. mail 2006.

Pärast endise julgestuspolitsei juhi Raivo Aegi asumist politseipeadirektori ametikohale 15. septembril 2005 täitis politseipeadirektori asetäitja julgestuspolitseis kohuseid korrakaitse osakonna politseidirektor Alo Kirsimäe. Alo Kirsimäe jätkab tööd oma senisel ametikohal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing