Lennuki kokkupõrke tõttu linnuga hilineb lend Sharm el Sheikhist

21. aprill 2006, 11:36

Eilse Estonian Airi lennuki ES-ABG 'Virmaline' kokkupõrke tõttu linnuga hilineb tänane tagasilend Sharm el Sheikhist.

Peale selle lennu ei väljunud Estonian Airi tänane Tallinn-Hamburg-Tallinn lend ning tühistatud on lõunane Tallinn-Stockholm-Tallinn lend.

Eile pärastlõunal teavitas Sharm el Sheikhi poole teel olnud lennuki ES-ABG 'Virmaline' piloot, et lennuk põrkas kokku linnuga. Kuna kõik näidud olid normis ning ohtu reisijatele ei olnud, otsustas piloot lendu jätkata ning sihtkohta jõuti plaanipärasel ajal.

Sharm el Sheikhis tehtud välisel vaatlusel selgus, et lennuki esiosas olev radarikate oli saanud linnuga kokkupõrkest kahjustada. Estonian Air saatis Sharm el Sheikhi oma mehhaanikud ning transpordilennukiga on Egiptuse poole teel ka lennuki uus radarikate. Praeguse prognoosi kohaselt peaks Sharm el Sheikhist lennuk tagasi Tallinna startima täna kella 15.00 paiku.

Seoses lennuki remondiga jääb ära tänane Tallinn-Hamburg-Tallinn lend ning tühistatud on ka täna kell 12.50 Tallinnast väljuma pidanud lend Stockholmi ja tagasi.

AS Estonian Air on Eesti rahvuslik lennukompanii, mille lennukitega lendas 2005. aastal 642 700 reisijat. Estonian Air pakub otselende 17 sihtkohta üle Euroopa. Estonian Airi omanikeks on Eesti riik, SAS Grupp ja Cresco Investeerimispank.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing