Reval Hotel Latvijast sai Baltimaade suurim Hotell ning Konverentsi- ja Ürituskeskus

21. aprill 2006, 14:27

Seoses Reval Hotel Latvija laienemisega asub nüüdsest Baltimaade suurim Hotell ning Konverentsi- ja Ürituskeskus Riias. Uksed avatakse järgmisel nädalal.

Reval Hotel Latvija laiendustööd algasid poolteist aastat tagasi ning kokku investeeriti hoonetekompleksi 24 miljonit eurot. Hotelli laiendusega saadi juurde 205 uut hotellituba, mis koos eelneva osaga teeb kokku 587 tuba 1018 voodikohaga.

Konverentsi- ja Ürituskeskuses asub kokku 20 kaasaegse varustusega konverentsiruumi, mille pindala on kokku 3,700 m2 ning mis pakub konverentsipidamise võimalust üheaegselt kuni 3000 kliendile. Baltikumis suurima konverentsisaali pindala on 962 m2 ning ta mahutab kuni 1000 inimest.

Suvel valmib meelelahutusgalerii, mis sisaldab endas kauplusi, restorane ning kasiinot. Hotelli all asub siseparkla 90le sõidukile.

Uue Konverentsi- ja Ürituskeskuse ehitamisega vastab Reval Hotel Latvija pidevalt kasvavale nõudlusele suuremahuliste rahvusvahelistele konverentsipidamiskohtade järele. Ruumiplaan on paindlik ja vastavalt kliendi soovile saab neid vaheseintega muuta suuremaks või väiksemaks ning vastavalt ürituse iseloomule on võimalus muuta ka ruumide sisekujunduselemente.

Reval Hotel Latvija uuenenud osa arhitektuurilise lahenduse töötas välja suurte kogemustega Läti arhitektuuribüroo Poga Sarma Norde. Uute tubade disainer on norralane Ingvar Aavik firmast Aavik Design ning Skyline uus interjöör on välja töötatud Soome disaineri Vertti Kivi poolt.

Reval Hotels on Baltimaade suurim hotellikett, omades nelja hotelli Tallinnas, kahte Riias ja ühte Vilniuses, lähima aasta jooksul avatakse uus hotell Riias ning Kaunases.

Reval Hotels omanikuks on Norra tuntuim kinnisvarafirma Linstow AS, kes tegeleb erinevate kinnisvara-projektide arendamisega Baltimaades, Portugalis ja Rootsis. Linstow AS on Anders Wilhelmsen Group’i tütarfirma, kellele kuulub ka luksuslaevu haldav ettevõte Royal Carribean Cruisline.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing