SEB Ühispanga I kvartali kasum kasvas rekordiliselt

ÄP 27. aprill 2006, 00:00

Juhatuse esimees Mart Altvee kommenteeris: "Kvartali puhaskasum oli parim meie grupi ajaloos. Puhasintressitulu toetas tugev mahtude kasv meie laenu- ja liisinguportfellis, mis kompenseeris surve jätkumise marginaalidele."

Altvee sõnul jääb probleemlaenude hulk laenu- ja liisinguportfelli tugeva kasvu juures stabiilselt madalaks. "Kasum on kasvanud ka elukindlustustegevuses ja varahaldusettevõttes, mis täna annavad 16 protsenti kogu grupi kasumist. Usume, et nende osakaal kogutulemuses kasvab eelolevatel aastatel veelgi," lisas Altvee.

Esimese kvartali jooksul tõi Ühispank turule üheksa uut investeerimishoiust, mis said Altvee sõnul klientide seas populaarseks. Omandati ka pank Peterburis, mis hakkab toetama SEB Russian Leasingu tegevust Venemaal. Peterburi panga ülevõtmine toimub teise kvartali jooksul.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing