Rautakesko avab Lõuna-Eesti suurima ehitusmaterjalide kaupluse

Gert D. Hankewitz 27. aprill 2006, 13:38

AS Rautakesko avab kahe nädala pärast Tartus Lõuna-Eesti piirkonna suurima ehitusmaterjalide, sisustus- ja aiakaupade poe.

Koguinvesteering senise müügipinna laiendamisse ületab 30 miljonit Eesti krooni.

Kaupluse kogupindala suureneb ettevõtte tegevdirektor Raul Kadaru sõnul ligi kolm korda, ulatudes 16 000 ruutmeetrini. Müügipinnalt jääb pood veidi maha Haabersti K-rautakeskost, ent on suurem ettevõtte Lasnamäe ja Pärnu kauplusest. 'Kindlasti on tegu Lõuna-Eesti uhkeima poega. Kuna eestlased kõiges aga ikka parimad olla soovivad, siis ei saa meiegi alla jääda ning võime kiidelda sellega, et tegemist on Lõuna-Eesti ja Põhja-Läti suurima omataolise kauplusega,' nentis Kadaru.

Hetkel tegutseb Rautakesko üle Eesti nelja kauplusega - kaks Tallinnas, üks Tartus ja üks Pärnus. Lähiaastail on plaanis kauplustevõrku laiendada, esmajärjekorras on sihikul Tallinn ja Ida-Virumaa.

Käesolev aasta on ettevõttele alanud edukalt - hoolimata hilja saabunud kevadest ulatus esimese kvartali kogukäive 234 miljardi Eesti kroonini, mis on 30% parem tulemus kui samal ajal 2005. aastal. Mullu teenis Rautakesko 935,8 miljardi krooni juures 30,9 miljonit krooni ärikasumit.

K-rautakesko kaubamärgi all tegutsev AS Rautakesko on Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko ehitusmaterjalide müügiga tegeleva haru Rautakesko Oy tütarfirma. Ettevõte annab tööd rohkem kui 300 inimesele.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing