Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Societe Generale: Täna Silja Line'i ostajat ei avalikustata

Annika Matson 28. aprill 2006, 11:19

Silja Line"i müüki korraldava panga Societe Generale"i esindaja Dan Clague ütles Äripäevale, et täna Silja Line’i ostja nimi teatavaks ei saa.

'Me ikka jätkame oma tööga ja ostja valimisega,' lisas Clague.
Millal ostja nimi selguda võiks, Clague teada anda ei tahtnud. 'Ei taha hetkel anda mingeid vihjeid Silja Line"i ostaja selgumise kuupäeva osas,' märkis ta. Küsimusele, kas see võiks juhtuda mais või juunis, jättis ta vastamata.

Clague märkis siiski, et ootus Silja Line"i ostja selgumise osas täna on õigustatud, kuna ta varem tõesti lubas, et aprilli kuu jooskul see ostja selgub.

Soome majandusleht Kauppalehti kirjutas eelmisel nädalal, et Silja Line"i kõige tõenäolisemaks ostjaks peetakse Austraalia investeerimispanka Macquarie, mis on varem ostnud kaks Silja Line"i senisele suuromanikule Sea Containers kuulunud reederfirmat.

Tallink teatas 25. jaanuaril ametlikult, et osales Silja Line"i müügipakkumisel. Societe Generale"i varasemate ütluste kohaselt on müügikonkursi lõppvoorus vähemalt üks laevafirma. Tallink rääkis meedias seepeale, et just nemad on see firma. Tallink põhjendas oma veendumust sellega, et neil on tugevam bilanss kui Viking Line"il, mis samuti pakkumise tegi. Tallinki iseloomustab siiski suur võlakoormus.

Silja Line müüakse kontsernina koos kaheksa laevaga. Firma hinnaks on pakutud vähemalt pool miljardit eurot (7,8 miljardit krooni).

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing