Regina Raag saab Nordea Panga uueks juhatuse liikmeks

Gert D. Hankewitz 09. mai 2006, 11:40

Maikuus saab Nordea Panga juhatuse liikmeks senine IT arendusjuht Regina Raag, kuna juhatusest lahkub uute väljakutsete avanemise tõttu Aivi Roasto.

Kuus aastat Nordea Panga juhatuse liikmena töötanud Aivi Roasto on otsustanud asuda tööle Sorainen Law Offices Baltikumi administratsioonijuhina. „Lahkun Nordea Panga juhatusest, et võtta vastu uusi väljakutseid teises ärisektoris,“ põhjendas Roasto oma lahkumist. Aivi Roasto on töötanud Nordea Pangas alates 1994. aastast elektroonilise panganduse- ja maksete, IT osakonna ning administratsioonijuhina ning andnud olulise panuse Nordea Panga arendamisel.

Nordea Panga juhatuse esimehe Vahur Krafti sõnul on Aivi Roasto näol tegemist targa, elukogenud juhiga, kes oma sõbralikkuse ja energilisusega on alati valmis kolleege aitama ning head koostööd tegema. „Mul on Aivi lahkumisest väga kahju, aga selline elu juba on, koos murede ja rõõmudega,“ lisas Kraft.

Nordea Panga juhatuse liikme kohused võtab üle alates 23. maist Regina Raag, kes on Nordeas töötanud kolm aastat tootearenduse projektijuhina ning Baltimaade ja Poola e-panganduse ja kaarditoodete IT arendusjuhina. Regina Raag on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli automaatika teaduskonna 1991.aastal ja omandanud ärikorralduse magistri kraadi samas ülikoolis 2004.aastal.

Nordea Panga juhatusse kuulub kuus inimest: juhatuse esimees Vahur Kraft, korporatiivpanganduse juht Aare Tammemäe, jaepanganduse juht Toivo Annus, krediidijuht Ivar Kallast, Nordea Markets Eesti juht Hassar Kipp ja alates 2006. aasta 23. maist administratsioonijuht Regina Raag.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing