Intel vPro pakub äriarvutile rohkem turvalisust

Indrek Kald 16. mai 2006, 00:00

Intel esitles aprilli lõpus äriklientidele suunatud uut arvutiplatvormi Intel vPro, mis tõstab arvutite turvalisust ja on varasemast säästlikum. Aasta teises pooles müüki jõudev Intel vPro tehnoloogia arvestab ettevõtteid ohustavate arvutiviiruste, nuhkvara ja identiteedivargustega.

Inteli asepresidendi William A. Swope'i sõnul annab uus tehnoloogia lauaarvutitele märkimisväärse edasitõuke. Esimeste Intel vPro baasil ehitatud lauaarvutite keskmes on varasemast võimsam ja energiasäästlikum kahetuumaline protsessor.

Intel vPro on osa Inteli programmist, mis lubab, et Inteli tarkvarapakk ja draiverid jäävad kättesaadavaks ja muutmatuks viie kvartali jooksul pärast toote turuletoomist. See võimaldab ettevõtetel kvalifitseerida arvutisüsteem korraga ning vältida tarkvara- või riistvara muudatustest tulenevat uuestikvalifitseerimist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing