Skype uuendas tarkvara ja tutvustas grupikõnesid

Indrek Kald 16. mai 2006, 00:00

Skype avalikustas mais värskeima põlvkonna beetaversiooni Skype 2.5. Selles on uue Skype'i kasutajakonto loomine varasemast lihtsam, samuti lihtsustati tava- ja mobiiltelefonidele helistamist. Ühtlasi parandati konverentskõnede kvaliteeti. Beetaversioonis saab SMSe saata ükskõik millise riigi mobiilinumbrile ja sõltumata sellest, kas tekstiteate saaja on Skype'i kasutaja või mitte. Samuti saab Outlooki kontakte vaadata otse Skype'is ja helistada neile SkypeOuti abil tava- või mobiilinumbrile. Tagamaks paremat kõnekvaliteeti, saavad kasutajad arvutikeskkonda ja internetiühendust ise paremaks sättida.

Lisaks Skype 2.5 beetale tutvustas ettevõte varajast versiooni kuni saja osavõtjaga grupikõnedest nimega Skypecast. See teenus aitab sarnaste huvide või hobidega inimestel arutada kõike vanadest autodest reisisihtkohtade ja kringliretseptideni. Igal Skypecastil on oma moderaator. Skypecastides osalemine on tasuta ja neid saab välja kuulutada igal veebilehel.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:15
Otsi:

Ava täpsem otsing