Krista Kruuv asub juhtima Sõõrumaale kuuluvat Viruplatsi Arstikeskust

16. mai 2006, 11:56

Krista Kruuv asub alates tänasest juhtima Urmas Sõõrumaale kuuluvat tervishoiuteenuseid osutavat osaühingut Viruplatsi Arstikeskus, kirjutas Postimees Online.

'Soovime haaret laiendada ning arsti ettevalmistusega ja kiirelt areneva ettevõtte juhtimise kogemusega Krista Kruuv on sobiv inimene uute väljakutsete vastuvõtmiseks,» põhjendas juhi valikut OÜ Viruplatsi Arstikeskuse nõukogu esimees Tarmo Tomak.

Krista Kruuv on lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna ja õppinud TÜ Tervishoiu Instituudis tervishoiu juhtimist. Kruuv on töötanud SA Eesti Geenivaramu juhatuse esimehena, tegelenud tervishoiualaste konsultatsioonidega ja tema eelnevaks töökohaks oli infotehnoloogiaettevõte AS Gennet Lab.

OÜ Viruplatsi Arstikeskus on 2002 aastal asutatud tervishoiuteenuseid osutav eraettevõte, mis koondab endas 21 meditsiinieriala spetsialiste ja osutab üld- ja eraiastiabi teenuseid ning töötervishoiuteenust, mis sisaldab nii riskianalüüse kui töötajate tervisekontrolle ja nõustamist. Ettevõtte 2006. aasta käibe prognoos on ligi 10 miljonit krooni ja ettevõttes töötab 22 töötajat. OÜ Viruplatsi Arstikeskus omanik on tuntud ärimehele Urmas Sõõrumaale kuuluv U.S. Invest AS.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing