Metrosert kontrollib Kohtla-Järve Soojuse soojusarvesteid

16. mai 2006, 09:47

AS Metrosert võitis konkursi ja asub kontrollima Kohtla-Järve Soojuse võrgupiirkonna hoonetes paiknevaid soojusarvesteid.

Hetkel on soojusettevõttel kokku üle 600 soojusarvesti, millest käesoleval aastal kontrollitakse ligi 200, ülejäänuid aga tuleval aastal. Soojusarvestite kontroll toimub kooskõlas mõõteseadusega iga kahe aasta järel.

ASi Metrosert juht Ain Noormägi põhjendas soojusarvestite kontrollimise vajadust järgmiselt: „Iga tarbija huvi on maksta vaid selle eest, mida ta saab. Metrosert tagab, et soojusarvestid on kontrollitud ja täpsed. Arvestite täpsus on omakorda garantii, et sooja eest võetakse tasu õiglaselt.“

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing