Maailma tuntuim šampanjakoolitaja tunnustas Eesti parimat kokka Roman Zaštšerinskit

Christel Karits 19. mai 2006, 00:00

Maailma tuntuim šampanjakoolitaja monsieur Pascal Pecriaux ning kvaliteetjookide maaletooja ja turustaja AS Prike võõrustasid kutsutud külalisi Saku mõisas seitsmekäigulise söömaajaga, mille valmistas ette ja teostas Roman Zaštšerinski restoranist Ö.

Õhtusöögil kuulutasid Margit Kirsipuu ja Anu Allmere-Martinson välja Hõbelusika uue hooaja ning uue kategooria "Parim toit ja vein".

Õhtusöögi lõpul sõnas Pascal Pecriaux chef de cuisine'ile Roman Zaštšerinskile, et kuigi taolised õhtusöögid on tema elus igapäevased, koges ta viimati nii peent ja perfektset maitsetäiust söökide ja šampanja sobitamisel kolm aastat tagasi ühes Šveitsi tipprestoranis.

Monsieur Pascal Pecriaux on šampanja joomiskultuuri ja maitseomapärasid katsetanud ja õppinud praktiliselt terve elu. Ta on läbi viinud enam kui 600 šampanjakoolitust 40 maal 60 riigi kodanikele, rohkem kui 10 000 inimesele. Pascal Pecriaux töötab Mo?t & Chandonis juba 26 aastat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:39
    Otsi:

    Ava täpsem otsing