LHV läheb Ukrainasse

24. mai 2006, 10:47

LHV avas täna esinduse Kiievis, laiendades oma tegevust ühele Euroopa suurima kasvupotentsiaaliga turule.

Ukrainas keskendub LHV praegu liitumiste ja ülevõtmiste nõustamisele ning kapitali kaasamisele. Kiievi meeskonna etteotsa asub viimased poolteist aastat Ukrainas ravimiarendusfirmat juhtinud Margus Kõrgesaar. Varem on Kõrgesaar töötanud USA investeerimispangas Legg Mason Wood Walker.

'Ligi 50 miljoni elaniku ning kiirelt areneva erasektoriga Ukrainal on võimalus tõusta Kesk- ja Ida-Euroopa üheks juhtivaks majandusmootoriks. Ukraina on suure potentsiaaliga turg, kuhu LHV meeleldi panustab,' märkis LHV juht Rain Tamm. “Ukrainasse minek on seega igati loomulik jätk meie esindustele Lätis ja Leedus.'

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing