Ühiskondliku Leppe Sihtasutust asub juhtima Peep Mühls

26. mai 2006, 14:33

Täna valis Ühiskondliku Leppe Sihtasutuse nõukogu uueks juhatuse liikmeks Peep Mühlsi, kes asub ametisse 1. juulil.

Seoses teisele tööle asumisega lõpevad sihtasutuse senise juhi Andra Veidemanni volitused 1. juulil 2006.

Andra Veidemanni sõnul on üks etapp ühiskondliku leppe arengus lõpule jõudmas ja uus algamas. 'Käsil on ühiskondliku leppe uuendamine. Meie kolmeaastane töö on kinnitanud, et ühiskondliku leppe protsess on Eestis oma koha leidnud ja peab jätkuma. See ei ole vaid 1-2 inimese asi, vaid paljude inimeste meeskonnatöö ja tulemus. Minu eesmärgid on saavutatud, on aeg vastu võtta uusi väljakutseid,” ütles Veidemann.

1966. aastal Põltsamaal sündinud Peep Mühls on üks suhtekorralduspraksise rajajaid Eestis. Lõpetas 1992. aastal Tartu Ülikooli ajaloo ja filosoofia erialal cum laude. Õppis 1992.-1993. aastal Tartu Ülikooli ja Bergeni Ülikooli magistrantuuris sotsiaalfilosoofiat ja sotsiaalteooriat.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing