Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Hansapangalt uued investeerimisfondid

Annika Matson 30. mai 2006, 00:00

Uued fondid avanevad 1. juunil. Esimene uus fond pakub esmakordselt Eesti väikeinvestoritele võimalust investeerida Ida-Euroopa kinnisvarasektori arengusse. Sarnaselt Eesti viimaste aastate arengutega pakub Ida-Euroopa kinnisvarainvesteeringuteks suurepäraseid võimalusi - kui Eesti on mitmete kinnisvarasektorit puudutavate näitajate osas juba ELi riikidele kuklasse hingamas, on teistes Kesk- ja Ida-Euroopa riikides sarnased protsessid suuresti alles ees. Fondi investeeringute eest vastutab Hansa Investeerimisfondide fondijuht Alvar Roosimaa.

Teine uus fond võimaldab investeerida Kesk-Aasia kiiresti kasvava majandusega ja toorainerikastesse riikidesse - Kasahstani, Aserbaidžaani, Armeeniasse, Gruusiasse, Kõrgõzstani ja Turkmeeniasse. Fondi investeeringute eest vastutab Hansa Investeerimisfondide portfellihaldur Jelena Fedotova.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:02
Otsi:

Ava täpsem otsing