Sadade osalistega tasuta konverentskõned Skype’i kasutajatele

02. juuni 2006, 12:18

Skype’i kasutajad saavad pidada kuni 500 osavõtjaga tasuta konverentskõnesid, teatas kõneportaali Highspeedconferencing.com haldav USA firma Vapps.

”Skype’ile annavad elu inimesed, kes soovivad suhelda oma kolleegide, sõprade ja sugulastega,” ütles Skype’i tasuliste toodete juht Michael Jackson. ”Vappsi tehnoloogia toob kuni 500 osalisega konverentskõned ärimaailmast tavakasutusse. Meil on äärmiselt hea meel, et Vapps pakub seda Skype’i kasutajatele täiesti tasuta.”

”Vappsi uue põlvkonna konverentskõnede teenus on igati loomulik täiendus Skype’i enda toodetele,” ütles uuringufirmas IDC VoIP-teenuseid jälgiv Will Stofega. ”Nende teenuste piiramatu kasutamine aitab Skype’il kokkuhoidlike, ent kvaliteetset sidet hindavate ettevõtete seas veelgi enam eristuda.”

Neile, kes helistavad Highspeedconferencing.com konverentskõne numbrile tava- või mobiiltelefonilt, kehtivad tõenäoliselt kaugekõnehinnad. Skype’iga helistajatele nii Eestis kui mujal maailmas on kõnealune teenus täiesti tasuta.

Vapps on VoIP-konverentskõnedele keskendunud ettevõte, mis teeb koostööd sideteenuse pakkujatega, et võimaldada väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele kogu maailmas täielikku internetipõhist äriteenuste valikut. Lisateavet Vappsi kohta saab aadressilt www.vapps.com või telefonil +1 201 420 1155.

Skype on maailma kõige kiiremini leviv internetisuhtlustarkvara, mille kasutajad saavad teha omavahel piiramatult tasuta telefoni- ja videokõnesid. Skype’i tarkvara on saadaval 27 keeles ning seda kasutatakse pea kõikides riikides. Skype’i sissetulek põhineb tasulistel teenustel, sh. sissetulevad ja väljaminevad kõned tava- ja mobiiltelefonidele, kõnepost, kõnede suunamine ja helinad. Skype’il on suhted ka pidevalt laieneva tark- ja riistvarapartnerite võrgustikuga. Skype on eBay ettevõte (NASDAQ: EBAY). Lisainfot Skype’i kohta leiab aadressilt www.skype.ee

Skype ei asenda tavatelefoni ning seda ei saa kasutada hädaabikõnede tegemiseks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing