Suvine kleidike, paljastav veidike

Jevgeni Fokin 07. juuni 2006, 00:00

Tänavuse suve kleidid on rõhutatult naiseliku lõikega - vabalt langevad, õhulised ja hoogsad. Värvid ja mustrid pärinevad otse lilleaiast ehk moes on kõikvõimalik lilleornamentika. Poodides müügil olevad kleidid meenutavad veidike 1930ndate naistepesu, reeglina kipubki mood end kordama. Muidugi muutuvad iga uuestisünniga lähenemisnurgad ning ka materjalid uuenevad pidevalt.

Kairitile kleitide valimine oli veidi raske, kuid samas küllaltki lõbus, sest tegemist on väga särava, energilise ning moeteadliku inimesega, kellel on välja kujunenud tugev isiklik stiil. Igapäevaselt eelistab Kairit pükse, eriti teksaseid, ja riietuse põhielemendiks peab ta toppi. Hindab klassikat, kuid pigem teiste kui enda seljas. Kairiti riiete soetamise valem on kerge ning konkreetne: "Rõival peab olema mingisugune lihtne elegantne vidin, mis teeb ta huvitavaks!"

Kleitide valimisel oli Kairitil üks nõue - õlad peavad saama kaetud. Seega oleks pidanud mängust välja jääma kõik õlapaeltega kleidid, mis oleks ülesande väga raskeks teinud. Õnneks saavutasime kompromissi mitmesuguste õlgu katvate aksessuaaride näol.

Kairiti jaoks on poodides käimine nauding ning tema arvates leiab ka Eestist ostmist väärt asju. Peavalu tekib alles siis, kui lähed otsima midagi konkreetset. Tavaliselt päästab sel juhul olukorra õmbleja. Etteruttavalt võib öelda, et lõhkusime eelarvamuse ja proovisime enamasti just õlapaeltega kleite, mida Kairit algul pelgas. Loodetavasti sai ta juurde enesekindlust ja julgust, sest kõik komplektid olid justkui talle loodud. Kõige rohkem meeldis Kairitile triibuline mereteemaline komplekt, kuna see tundus kõige rohkem tema loomusele vastavat.

Fotod: Maris Ojasuu

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:17
Otsi:

Ava täpsem otsing