Riik jääb mõneks ajaks lepitajata

07. juuni 2006, 14:06

Homsel valitsuse istungil tuleb arutlusele riikliku lepitaja Raivo Paavo teenistusest vabastamine, kuna viimase ametiaeg saab läbi.

'Aeg saab otsa lihtsalt,' ütles Paavo hetk tagasi. 'Ei, mingit intriigi siit küll otsida ei maksa.'

Paavo sõnul on see ainus nimetatav ametikoht Eesti Vabariigis, mille ametiaeg kestab ainult kolm aastat. 'Minul oli lihtne sisse elada, aga kui tuleb päris võõras mees, siis saab ametiaeg enne otsa, kui töö selgeks saab,' selgitas ametiühingu taustaga Paavo lühida ametiaja miinuseid.

Kuniks tööandjad ja ametiühingud uue riikliku lepitaja suhtes otsuse vastu võtavad, jääb riik lepitajata, kuid Paavo sõnul on tema võimalikust jätkamisest lepitaja rollis juttu tehtud küll. 'Kui ettepanek tehakse, siis ma olen valmis selle vastu võtma küll,' ütles Paavo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing