Kuningas jalgpall

Koit Brinkmann 09. juuni 2006, 00:00

Televisiooni- ja kaupade lepingud ning professionaalsete meeskondade arv teevad vutist kõige tulutoovama meeskondliku spordiala tervel planeedil, kirjutas National Geographic.

Täna õhtul kell seitse algav Saksamaa ja Costa Rica vaheline mäng on stardiks kuu aega kestvale maailma suurimale spordipeole. 64 mängu järel selgub Saksamaal toimuvatel 18. jalgpalli maailmameistrivõistlustlustel rahvuskoondis, kes järgmised neli aastat kannab auväärset maailmameistri tiitlit.

Nagu ka eelmise MMi ajal, on Äripäeva tagumine külg seekord pühendatud jalgpalliga seotud teemadele. Vähem kirjutame spordist, seda enam pühendume majandusteemadele, mida jalgpalli MM otseselt ning kaudsemalt mõjutab.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing