Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kreenholm ei lahku Narvast

09. juuni 2006, 14:00

Meie strateegia on olnud kontsentreerida kogu tootmine Narva ja hoida seda seal,kummutas Kreenholmi peadirektor Matti Haarajoki kuuldused tegevuse lõpetamisest

Haarajoki sõnul suleti sel eesmärgil kaks Boras Wäfveri kontserni, millele kuulub ka Kreenholm, tehast Rootsis ja toodi kogu tehnika Narva, kus püütakse palgata võimalikult palju kohalikke elanikke. „Me kasutame ka allhankeid, kuid vaid selleks, et suurendada mahtusid,” sõnas ta ja lisas, et selleks kasutatakse kohalikke väikefirmasid.

„Meil ei ole plaanis kollektiivi vähendamist, vaid jätkub normaalne asjade käik – inimesed tulevad ja lähevad,” ütles Haarajoki, kelle sõnul töötab ettevõte nii paljude inimestega kui neil on ja aasta jooksul väheneb nende hulk 300 võrra.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing