Pro Kapital sisenes Saksamaa kinnisvaraturule

09. juuni 2006, 14:00

Pro Kapital Germany GmbH omandas eile ligi 50 miljoni krooniga maa hoonestusõiguse Saksamaal Frankfurdi lähedal asuvas Bad Kreuznachi linnas.

Pro Kapital Grupi juhatuse liikme Andrus Lauritsa sõnul pööratakse kiiresti arenevate turgude kõrval ühe enam tähelepanu ka arenenud kinnisvaraturgudele. “Kinnisvara ost Saksamaal on esimene samm selles suunas ning areng jätkub,” ütles Laurits.

Pro Kapitali kontserni tegevusstrateegia on investeerida kinnisvaraobjektidesse, mis on asukoha tõttu suure arenguvõimalusega, olla ise kinnisvara omanik ja arendaja. Seda strateegiat on plaanis hotelliäris jätkata ka arenenud kinnisvaraturgudel, kinnitas Laurits.

Neljapäeval tutvustas Pro Kapital Grupp end Bad Kreuznachi linnavolikogule, kus maa hoonestusõiguse müük oli päevakorra kõige tähtsam küsimus. Hoonestusõiguse müük 3,1 miljoni euroga aastani 2065 kiideti heaks ühegi vastuhääleta.

Pro Kapitali omandatud maal asub Domina Park hotell. Nelja-tärni-hotelli, kus on 118 tuba, opereerib Pro Kapital Grupile kuuluv hotellide opereerija ja turismiteenuste pakkuja Domina Vacanze tütarettevõte.

Bad Kreuznachi linna hotell Domina Park asub ajaloolises kaitse all olevas hoones, kus 1958. aastal allkirjastasid Konrad Adenauer ning Charles de Gaulle Saksamaa ja Prantsusmaa rahulepingu.

Pro Kapital Grupp tegeleb kinnisvaraarendusega kolmes Balti riigis ja Saksamaal.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing