Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Mikser: Eestlased jäävad iraaki

Gert D. Hankewitz 12. juuni 2006, 09:20

Riigikogu riigikaitsekomisjoni liige Sven Mikser ütles, et Eesti missioon Iraagis jätkub, kuna eestlastel on missioonile palju pakkuda, kirjutab ETV24.

Riigikogu riigikaitsekomisjoni liige Sven Mikser ütles täna hommikul Terevisioonile: 'Eesti peaks oma missiooni Iraagis jätkama nii kaua kui vaja. Nii kaua, kui meil on midagi pakkuda. Arvan, et hetkel on meil sellele missioonile päris palju pakkuda.'

Välismissioone kommenteerides ütles Mikser, et 'poliitikud peaksid olema niivõrd vastutustundlikud ja riigimehelikud, et nad seisavad tegelikult meie sõdurite selja taga ja toetavad neid selles missioonis, sest meie sõdurid teevad Iraagis ja ka Afganistanis ja igal pool mujal, kus nad kohal on, erakordselt head tööd.'

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing