Ülevaade tänastest ajalehtedest

13. juuni 2006, 08:28

Eesti Päevaleht:

Sakus pääseb nelja Lille tee krundi juurde reedest saadik künklikku kuumaastikku mööda, sest tee ehitanud osaühing Rapla Teed, kes sügisest saadik tasu ootas, tüdines ja vedas enda ehitatud tee minema.

Elionil napib tööjõudu, et vastata kõigile Digi-TV käivitamisega seotud küsimustele.

Lastekaitse Liit (LL) pöördub õiguskantsler Allar Jõksi poole palvega anda õiguslik hinnang olukorrale, kus kohalik omavalitsus ei taga oma elanikele piisavalt lasteaiakohti ning eirab nii toimides seadusi.

Postimees:

Vahi alla võetud 36aastane mees, keda politsei kahtlustab mitme aasta vältel väikeste poiste seksuaalses väärkohtlemises, on Postimehe andmetel kunagine tuntud ajakirjanik ja praegune reklaamiärimees Toomas H. Liiv.

Tartu Ülikooli Kliinikum müüb Tartu kesklinnas Lina tänava hoonetekompleksi, kus seni on asunud sisekliiniku nakkushaiguste osakond.

Kaks aastat tagasi Vana-Narva maanteel maha põlenud kemikaalilaost koristatud 700 tonni ülimürgise prahi asukoht on siiani teadmata. Prügifirma MASP jäi seetõttu tegevusloast ilma, kuid ärimehed tegutsevad uue ettevõtte sildi all edasi.

Tallinna Olümpiapurjespordikeskuse (TOP) omanikud on ligi aastapikkusest varjusurmast üles äratanud plaani ehitada suurkompleksi juurde uus veekeskus ja mere äärde kortermajad.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing