Metallicat käis kuulamas 78 000 inimest

14. juuni 2006, 09:39

Metallica eilset kontserti Tallinna lauluväljakul käis kuulamas 78 000 inimest, millega purustati kõik eelnevate kontsertide rekordid.

Kontserdi pressiesindaja teatel saabus Metallica Tallinna mõned tunnid enne showd ja lahkus kohe peale kontserdi lõppu politseieskordi saatel otse lennujaama, et lennata edasi Austriasse. Ebatraditsiooniliselt andis Metallica ka väikese pressikonverentsi.

Teine traditsioon aga jätkus: “Käisime enne kontserti trummar Lars Ulrichiga Pirita promenaadil pooletunnisel tervisejooksul, nagu ka aastal 1999,” jutustab taaskohtumisest kontserdi peaprodutsent Peeter Rebane. “See kontsert ületas meie kõik ootused. Usun, et unustamatu elamuse said mõlemad – nii publik kui bänd.”

Enne lavale astumist tervitasid bändi Eesti Vabariigi peaminister Andrus Ansip ja Tallinna linnapea Jüri Ratas. Kontserti oli kuulama tulnud ka Gruusia kaitseminister.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing