Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Atonen: Tõe peavad selgitama uurimisorganid, mitte erikomisjonid

15. juuni 2006, 12:01

Valitsus ei toetanud ettepanekut moodustada erikomisjon Weroli Tehaste ümber toimuva uurimiseks.

Reformierakonna aseesimees Meelis Atonen ei pea mõistlikuks katseid iga valeotsuse puhul Riigikogu erikomisjoni moodustada. Parlament lükkas täna tagasi ettepaneku moodustada erikomisjon Weroli Tehaste ümber toimuva uurimiseks. „Reformierakond ei ole kunagi toetanud Riigikogu erikomisjonide moodustamist. Ajalugu näitab, et selliste komisjonide töö ei ole ühegi probleemi lahendamisel tulemust andnud. Eriti tuleb kahelda taolistes komisjonides valimiste eel. Senised komisjonid on pakkunud peamiselt mõnele Riigikogu liikmele täiendavat lisasissetulekuvõimalust, ei enamat. Usume Eesti õiguskaitseorganitesse, kuhu tuleb pöörduda kõigil, kellel on infot mistahes seaduserikkumistest või valgustkartvatest tegudest,” rääkis Atonen

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing