Rimi avab 50. Säästumarketi asukohaga Narvas

15. juuni 2006, 11:26

Homme avab Rimi Eesti Food Narvas oma kolmanda Säästumarketi. Megamarketi kaubanduskeskuses, aadressil Rakvere tn 71 asuv kauplus on 50.

Rimil on sel aastal plaanis uute Säästumarketite avamine veel Tallinnas, Tartus ja Sillamäel, teatas ettevõte.

Andres Kivistiku sõnul on Narvas avatav kauplus esimene uue ruumilahendusega Säästumarket Ida-Virumaal. “Uue sisekujunduse ja kaubapaigutuse eesmärgiks on ostude sooritamine varasemast veelgi kiiremaks muuta, ” kommenteeris Kivistik.

550 m² müügisaaliga Narva Säästumarketi põhisortimendis on 1200 toodet.

Avatavas Narva Säästumarketis töötab 13 inimest, uue kaupluse juhatajana asub tööle Andrei Kopeznin.

Seitse aastat Eesti turul tegutsenud Säästumarket on oma 50 kaupluse kogukäibega Eesti suurim jaekaubanduskett ja ainus discounter-tüüpi kauplustekett Eestis. Esimene Säästumarket avati 1999. aastal, enim poode lisandus 2001. aastal, kui avati 21 uut kauplust. 50 Säästumarketil on kokku rohkem kui 28 000 m? müügipinda, kaupluste põhisortimenti kuulub 1200 erinevat kaubaartiklit. Säästumarket annab tööd ca 800 töötajale. Aastas külastatakse Säästumarketi kauplusi enam kui 30 miljonil korral. Säästumarketite kett on esindatud 23 linnas.

Rimi Baltic opereerib kolmes Balti riigis 186 kauplust, sealhulgas 24 hüpermarketit, 59 supermarketit ja 102 odavmüügikauplust. Eestis on Rimi Balticul kokku seitse hüpermarketit, kuus supermarketit, 50 Säästumarketit ja üks Supernetto kauplusladu. Rimi Baltic acute;u müügikäive Eestis 2005. aastal oli 5 miljardit krooni, mis annab siinsel jaekaubandusturul 25-protsendise turuosa.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing