Saksa rahandusministril valmis ettevõtete maksureformi kava

15. juuni 2006, 09:25

Saksa rahandusministril on valminud ettevõtete maksureformi kava, mis peaks aastaks 2008 vähendama firma kasumilt võetavaid makse ligi neljandiku võrra.

Peer Steinbrücki kavandatud muudatused peaksid vähendama ettevõtete maksukoorma 39 protsendilt 30 protsendile, kirjutab Financial Times. Praegu on Saksamaa maksukoorma poolest arenenud riikide seas USA ja Jaapani järel kolmandal kohal.

Eelnõu arutluse käigus võib kolmapäeval kantsler Angela Merkelile üle antud plaan veel oluliselt muutuda. Praegu näeb see muuhulgas ette ettevõtte tulumaksu alanemise 25 protsendilt 12,5-16 protsendile, kirjutab leht.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing