Ottis juhib Kogeri Läti tütarfirmat

Ralf-Martin Soe 16. juuni 2006, 00:00

SIA Koger & Partnersi senise juhi tööleping lõppes mais ja Ottis asus firma juhatajana tööle 12. juunil. Koger ja Partnerite juhatuse liikme Urmo Vallneri sõnul jätkab Läti tütarettevõte tegevust seatud kursil - kõik pooleliolevad projektid viiakse lõpuni ning alustatakse uutega.

Märtsis Riigi Kinnisvara ASi juhi kohalt lahkunud Tiit Ottise sõnul kaalus ta mitut tööpakkumist. "Koger & Partnerid on ehitus- ja arendusfirmana tugev ja arenev ettevõte, millel on suured arengud veel ees," rääkis ta Kogeri firma valiku kasuks. "Koger & Partnerite Läti tütarfirma on vaja üles ehitada ning see on väga huvitav väljakutse minu jaoks."

Ottise sõnul on uus töökoht mingis mõttes ka väljakutse, kuigi kogemused on osaliselt juba olemas. "Aastatel 2000-2003 ehitasin üles Lätis Merko tütarettevõtet, seal aga tegelesin vaid ehitusega, nüüd lisandub ka arendustegevus," ütles Ottis.

"Tiit Ottis on väga hea tegija, ta suudab ikka küüntega kinni haarata, kui vaja," ütles Koger & Partnerite juhatuse liige Urmo Vallner. Tema sõnul on hetkel Lätis ettevõte täiesti olemas. "Seal on üks, kaks, kolm, neli, viis töötajat," arvutas eile Lätti teel olnud Vallner kokku. Lähima viie aasta jooksul on Ottise projekteerimismahuks kolm miljardit krooni, tema rolliks on luua endale ka meeskond, lisas Vallner. Ottisega on käed löödud esialgu kolmeks aastaks.

"Lätis on meil pooleli mitu suurt projekti: äsja valmis Riias 107 korteriga elamu, kohe algab uue, rohkem kui 200 korteriga elamu ehitus. Lisaks on Lätis mitmed pikemaajaliste projektidega kinnistud, mida tuleb hakata arendama," rääkis Vallner.

ASi Koger & Partnerid eelmise aasta käive oli 400 mln krooni ja kasum 20 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing