Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Metsaannid leidku tee patta!
Projekti Eesti Toit korraldajad raporteerivad uutest edusammudest - võistluse Oma Pott tulemusel selgusid Eestimaa kõvemad hautajad ning parimad hautamisretseptid. Viimastest pannakse kokku ka järgmise aasta kalender. Näited finalistidest: okkakana - terve broiler toppida täis männiokkaid, kuusekasve ja kadakamarju, hautada; tatiruug - kokku hautada kuivatatud puravikud, kruubid, sibul ja kartul. Kes arhailisest mekist ei pea, tehku (Poola) külmutatud aedviljadest ja riisist rahvuslikku aedvilja-riisihautist.
Et Eesti Toidu projektis on söömise propageerimiseks ette nähtud 45 miljonit krooni maksumaksja raha, jätkub kindlasti raha ka keetmisvõistluse "Oma kastrul" või soolamisvõistluse "Oma tünn" korraldamiseks.