Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Aivar Leping muudab ööklubi Decolte 10 mln eest Panoraamiks (täiendatud)

Gert D. Hankewitz 20. juuni 2006, 10:52

Ööklubi Panoraam omanik Aivar Leping kolib septembriks oma klubiga endise Decolte ruumidesse, kus avab oktoobris veel teisegi klubi Papillon.

Uuenduste eestvedaja Panoraami haldava osaühingu Promenum juht Aivar Leping ütles, et klubi kolimine hotellist Metropol endise klubi Decolte Ahtri tänava 10 majja tingis ruumikitsikus ja vajadus pakkuda külalistele paremaid tingimusi nii ruumilahenduse kui ka helikvaliteedi osas.

Ühe klubi ületoomine läheb klubiomaniku sõnul maksma üle kümne miljoni krooni. Palju maksab aga uue klubi ehitus Leping öelda ei osanud. 'Sinnamaani pole veel jõudnud. Sisekujundus on paika panemata,' ütles mees.

Lepingu sõnul tuuakse hotellis Metropol tegutsenud “vanast Panoraamist” kaasa kõik hea, mis külalistele aastate jooksul meeldima on hakanud ja seda nii sisekujunduses kui ka meelelahutusprogrammi osas. Klubi on uues asupaigas endisest tublisti avaram, üldpinda saab olema koguni 1800 m2.

Teine klubi, mis koos Panoraamiga ruume jagama hakkab, saab suure tõenäosusega nimeks Papillon (prantsuse keeles liblikas). “Papillon tuleb pisut eksklusiivsem, kui Panoraam ning seda nii sisustuse kui programmi poolest,” lubas Leping ning tõi ühe uuendusena välja ka erilise klubikaartide süsteemi, mis annab erinevate staatustega kliendikaartide omanikele mitmesuguseid ahvatlevaid soodustusi klubi külastamisel. Papillon hakkab laiuma 1300 m2 pinnal ning avatakse tänavu oktoobrikuus.

Aivar Leping on seni haldanud kahte klubi - Panoraam ning Parlament. Viimane mainitust on ka pinnalt Tallinna suurim klubi. Decolte ruumid võttis Leping kümneks aastaks rendile ärimeestele Juhan Kolgile ja Urmas Pastile kuuluvalt firmalt Mobix Invest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing