Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Virumaa Teataja: Kolme leping toob Rakverele seltsimaja ja kinosaali

20. juuni 2006, 08:18

Eile sõlmitud kolmepoolne koostööleping toob rakverlastele aastal 2007 kinosaali ja seltsimaja ning teatrile proovisaali.

Rakvere teatrihoovis, otse tulevases kinosaalis, kirjutasid kultuuriminister Raivo Palmaru, Rakvere linnapea Andres Jaadla ja SA Rakvere Teatrimaja juhatuse liige Indrek Saar alla kolmepoolsele koostöölepingule, mille alusel renoveeritakse Rakveres Laias tänavas asuv seltsimaja ehk endine KITi klubi, tehakse juurdeehitus teatrihoovis asuvale majale, kuhu tulevad proovisaal ja kinosaal, kirjutab Virumaa Teataja.

Leping sätestab, et 2006. aasta jooksul projekteeritakse tõllakuur, kus paiknevad kino ja täismõõtmetes proovisaal, ning seltsimaja kesklinnas. 2007. aasta jooksul need ehitatakse ning kõigi lootuste kohaselt avatakse sügisel.

Seltsimaja läheb maksma 18-20 miljonit krooni, tõllakuur kuus miljonit. 'Seltsimaja finantseerib Rakvere linn laenu tagasimaksetena sihtasutusele, kino osa finantseerib linn ja proovisaali osa riik,' selgitas Saar.

Rakvere linnapea Andres Jaadla ütles, et sõlmitud kokkuleppe on Rakvere linnavolikogu heaks kiitnud ning see annab aluse tänapäevase kino ja seltsimaja loomisele.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing