Head aega!

Lennart Beat 22. juuni 2006, 00:00

Praegu Robbie Williamsit eurotuuril soojendav ansambel sõlmis plaadilepingu alles 8 kuud tagasi. Mitte kodumaal Ameerikas, Hollywoodi pojad võttis omaks Inglismaa ja kui ei teaks, võikski neid brittideks pidada.

"No Tomorrow" on UK raadiote enimmängitud laule ja konkreetse formaadi puudumise tõttu kütavad seda nii sealsed Vikerraadio kui ka Sky Plusi analoogid. Bright Idea kubiseb paksult headest laenudest, mis on omakorda sadadest erinevatest allikatest kokku pakitud. Võib-olla tegi INXS 80ndatel midagi sellist? Funk on sees ja mis põhiline, meeliülendavad laulud meeldivad juba esimesel tutvumisel ja jäävad tänu miljoni dollari refräänidele ka ilusti pähe. Sündmus piirdub inimsõbraliku 40 minutiga ning kellele väheks jääb, saab lisa singlite lisalugudest. Kuue sõnaga: otsekohene retroreis, mida ammu igatsenud olete.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:40
Otsi:

Ava täpsem otsing