SEB Eesti Ühispank korraldab AS Arco Vara kommertspaberi- ja võlakirjaemissiooni

22. juuni 2006, 10:13

Täna emiteerib AS Arco Vara SEB Eesti Ühispanga vahendusel kinniste emissioonide raames 7-kuuseid kommertspabereid 87,4 miljoni kroonises mahus.

Samuti ujuva intressiga võlakirju lunastustähtpäevaga 1.12.2008 mahus 9,56 miljonit krooni. Viimase puhul on tegemist juba turul oleva emissiooni suurendamisega. Võlakirjade kupongimäär on 6 kuu Euribor + 2%. Kokku on võlakirjaturule Arco Vara võlakohustusi emiteeritud mahus 182 miljonit krooni.

SEB Eesti Ühispanga võlakirjaturgude osakonna juhataja Ülar Kiisla: 'Arco Vara kommertspaberi populaarsus näitab investorite soovi lisada portfellis olevatele mitmeaastastele võlakirjadele ka lühema tähtajaga korporatiivvõlakirju. Eesmärk on augustis turule tuua vähemalt ühe uue emitendi võlakirjad tähtajaga kuni kaks aastat.'

ASi Arco Vara kommertspaberi- ja võlakirjaemissioon on SEB Eesti Ühispanga 19. käesoleval aastal korraldatud võlakirjaemissioon.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing