Justiitsministeerium otsib kohtunikke

27. juuni 2006, 13:02

Justiitsministeerium kuulutas välja konkursid, et täita Tallinna Halduskohtu ja Tallinna Ringkonnakohtu kohtuniku ametikohad.

Lisaks soovitakse leida Viru Maakohtusse kohtunikukandidaat, teatas justiitsministeeriumi pressiteade.

Justiitsministeeriumi kohtute osakonna kohtuhaldustalituse referent Kristel Laursoni sõnul on vakantsed ametikohad tekkinud seoses Tallinna Ringkonnakohtust kohtuniku nimetamisega riigikohtunikuks käesoleva aasta juunis ning Tallinna Halduskohtu eelmise kohtunikukoha täitmise konkursi osalise ebaõnnestumisega. 'Kahest vakantsest ametikohast täideti siis vaid üks,' märkis Laurson.

Kandideerimisavaldus tuleb esitada Riigikohtu esimehele hiljemalt 26. juuliks. Esimese astme kohtuniku ametipalk on neljakordne eelmise aasta keskmine palk ning ringkonnakohtuniku palk on 4,5 kordne eelmise aasta keskmine palk.

Kohtunikukandidaati otsitakse Viru Maakohtusse. Kohtunikukandidaadi teenistuse eesmärk on anda kohtunikuks kandideerijale vajalikud teadmised ja vilumus ning selgitada, kas kohtunikukandidaat oma isikuomaduste poolest sobib kohtunikuks. Kandideerimisavaldus tuleb esitada justiitsministrile hiljemalt 25. juuliks. Kandidaaditeenistus kestab kaks aastat ning ametipalk on 13 000 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing