Tallinna piimatööstus pole kolimise plaani maha matnud

28. juuni 2006, 15:43

Tallinna piimatööstus ehk uue nimega AS Tere pole maha matnud Tallinnast ära kolimise plaani.

'Ära kolime igal juhul,' ütles ASi Tere juhatuse esimees Kadi Lambot. 'Me pole veel otsustanud, kuhu, kuidas ja mis finantseerimisskeemiga, kuid kolimiseplaan on ikka kindel.'

Lambot ütles, et kolimine on päevakorras ka seepärast, et piimatööstuse laomajandus on saamaks pudelikaelaks kasvavatele tootmismahtudele. 'Samas on meie kolimine veel keerulisem kui oli omal ajal Kalevi linnast välja kolimine,' rääkis Lambot. 'Me ei saa toota mitme kuu varusid ette ja kui meie tooteid ühel päeval turul pole, kaotame kohe turuosa.'

Lambot ütles, et Kalevi (AS Kalev kuulub samadele omanikele mis Tere AS - toim.) kolimisest on õpitud seda, et võimsustega pole vaja liialdada, vaid jätta endale võimalus hiljem vajaduse korral võimsusi juurde ehitada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing