Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

EPL: Õlletootjad panid märjukesele enne jaanipäeva hinda juurde

29. juuni 2006, 08:25

Saku ja Tartu õlletehas tõstsid kulude kasvades toodete hindu kuni 12 protsendi võrra, kirjutab Eesti Päevaleht.

Saku Õlletehase müügidirektor Vladimir Sapožnin kinnitas, et juunikuu teisest poolest tõusid pea kõikide toodete hinnad. Tootegrupiti on muutuse suurus erinev, jäädes 0,5% ja 12% vahele. Osa jookide väljamüügihinda ei muudetud.

AS A. Le Coq Tartu Õlletehas juhataja Tarmo Noop ütles, et nende toodete hinnatõus jäi keskmiselt viie protsendi piiresse, kõige enam tõusis ikkagi õlle hind. “Minu meelest on ühekroonine liitrihinna tõus vaadiõlle puhul marginaalne ja suurest tõusust küll rääkida ei saaks,” sõnas ta.

Noop lisas, et jaanipäevaks olid nende klientidel juba õlu, siider ja karastusjoogid varutud ja kuna tehas hilines kauba väljaveoga nelja päeva võrra, siis jaanipäeva pealt tehas hinnatõusuga mingit kasu ei lõiganud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing