Nädala anekdoot

Margus Leivo 30. juuni 2006, 00:00

Ühes Tallinna lähedal asuvas kütuseterminaalis puhkes tulekahju ja nagu tõsiste sündmuste puhul ikka, anti häire suurele hulgale komandodele. Tuli oli aga võimas ning esialgu suudeti takistada vaid selle edasist levikut.

Äkki saabus kohale üks Harjumaa komando ja sõitis autoga otse tulle. Nii mõnigi lõi risti ette. Ent minuti pärast märgati, et mehed teevad tule sees, hapnikumaskid peas, tubli tööd. Ja ka mehed mujalt, nähes seda vaprust, said uut indu.

Varsti oli tuli kustutatud. Kõik istusid vaikselt, lõõtsutasid ja kiitsid maamehi. Ka siseminister, kes korraldaski mõni nädal hiljem meestele vastuvõtu. Maameestelt küsiti, mida nad selle suure preemiaga peale hakkavad. "See on meil juba ammu paika pandud," vastasid külalised. "Kui koju läheme, siis parandame kõigepealt pidurid ära."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:06
Otsi:

Ava täpsem otsing