Ülevaade tänastest ajalehtedest

05. juuli 2006, 08:57

Postimees:

Riik tahab ohjeldada Eesti Gaasi, kes mullu talvel gaasipuuduse aegu tarbijaid võrgust lahti haakida tahtis, ja kohustada monopoolset firmat maksma gaasita jääjatele hüvitist.

Tartu Postimees:

Osaühing Ecocleaner Tartu loodab panna Raadi endisel sõjaväelennuväljal käima Saksa firma Envicont patendil põhineva orgaanikajäätmete kompostimise jaama, kuid kohtas avalikul arutelul kõva tõrjumist.

Sakala:

Eile lasi aktsiaselts Eesti Gaas Karksi mõõtejaamas torustikust poolteise tunni jooksul välja maagaasi, mis tekitas talumatut lehka ja müra. Karksi gaasimõõtejaama meister Arne Kirik ütles, et kuna gaasitrassi kavatsetakse remontima hakata, siis tuli sellest surve välja lasta.

Eesti Päevaleht:

Rahandusministri pooldatav mudel, kus ettevõtete tulu maksustataks 10%-lise maksumääraga olenemata sellest, kas kasum on jaotatud või mitte, on teeninud Eesti kaubandus-tööstuskojalt ning tööandjate keskliidult terava kriitika.

Väikelinna elanikul on rahaliselt kasulik võtta ette sõit Tallinna maasikaid ostma, sest pealinna turul müüakse kodumaiseid marju 15–20 krooniga.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing