Glaskek avab Tallinnas uue alumiiniumitehase

06. juuli 2006, 13:25

Aknatootja AS Glaskek avab Tallinnas 45 miljonit krooni maksnud alumiiniumitehase, mis hakkab tootma peamiselt kõrghoonete fassaade.

Uus tootmishoone ehitati Glaskeki senisele tootmisalale Tallinnas Peterburi teel. ETV24 andmetel saab uues tehases tööd vana tehase 15 oskustöölist, kellele palgatakse lähiajal lisaks veel 12 oskustöölist. Samapalju töötajaid kavatseb firma palgata juurde aasta lõpuks.

'Glaskeki kontsern plaanib uue tehase abil kahekordistada alumiinium-konstruktsioonide mahtu ja jõuda Tallinnas 125 miljoni krooni suuruse toodanguni,' vahendas ETV24 Glaskeki nõukogu esimehe Vladimir Oberšneideri ootusi.

Mullu oli kontserni tütarettevõtte AS Glaskek Alumiinium käive 80 miljonit krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing