Ministeerium ootab kommentaare infrastruktuuri arendamise rakenduskavale

10. juuli 2006, 16:25

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium teatas, et ootab alates 7. juulist kuni 21. augustini arvamusi ja ettepanekuid infrastruktuuri arendamise kavale.

Ettevõtluse, infoühiskonna, transpordi ja energeetika infrastruktuuri arendamise rakenduskava saab vaadata <#siit=http://www.mkm.ee/index.php?id=8237>. See eelnõu on üks neljast Euroopa Liidu struktuurivahendite uue 2007-2013 programmeerimisperioodi planeerimise eelnõust, mille rahandusministeerium on esitanud siseriiklikuks aruteluks.

Rakenduskavad sätestavad aastateks 2007–2013 Euroopa Regionaalarengu Fondist ja Ühtekuuluvusfondist rahastatavad tegevused ning rahastamise mahu ja tingimused. Kõik neli koostatavat rakenduskava on kättesaadavad Rahandusministeeriumi <#veebilehel=www.fin.ee/res2007>.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing