Muinsuskaitseameti peadirektorina asus tööle Kalev Uustalu

10. juuli 2006, 12:28

Tänasest alustas Muinsuskaitseameti peadirektorina tööd Kalev Uustalu (sünd. 1951), teatas kultuuriministeerium.

Kultuuriministeeriumi kantsler Siim Suklese sõnul on ajaloolase haridusega Kalev Uustalu sobilik inimene Muinsuskaitseametit juhtima nii oma hariduse kui varasema töökäigu tõttu, milles on ühendatud kogemus nii riigi- kui erasektorist.

'Muinsuskaitseameti jaoks on oluline muutuda organisatsioonina avatumaks ja pöörata tähelepanu teeninduskvaliteedile, selliseid muudatusi sobib kõige paremini juhtima inimene väljapoolt,' lisas Sukles.

Kalev Uustalu on lõpetanud 1978. aastal Tartu Ülikooli ajaloo erialal, töötanud ajalooõpetajana ja ehitusettevõtte juhatuse esimehena. Viimased seitse aastat on Uustalu olnud Riigikantselei sümboolikaosakonna juhataja.

Muinsuskaitseamet on kultuuriministeeriumi valitsemisalas tegutsev asutus, mille põhiülesanne on muinsuskaitsetöö korraldamise, riikliku järelevalve teostamine mälestiste ja muinsuskaitsealade üle, kultuurimälestiste riikliku registri pidamine ning kultuuriväärtuste väljaveotaotluste läbivaatamine ja lubade väljastamine.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing