Selveri käive kasvas 67%

11. juuli 2006, 09:59

A-Selver ASi esimese poolaasta brutokäive oli 1,54 miljardit krooni, kasvades aastaga 67% võrra, teatas ettevõte.

Teises kvartalis ulatus Selveri käive 827,5 miljoni kroonini ja poeketist sooritatud ostude arv 5,9 miljonini. „Juunikuu väga hea müük aitas kasvutempot kõrgel hoida ka teises kvartalis, mil Selveri käive kasvas 60% võrreldes aasta varasema tulemusega. Kõige enam mõjutasid käibekasvu näitajat uute klientide lisandumine nii vanematesse kui ka mullu avatud kauplustesse, Punase Selveri renoveerimistööd 2005. aasta teises kvartalis ning elanikkonna üldise ostujõu suurenemine,” ütles A-Selver ASi juhataja Ain Taube.

Eesti kapitalil põhinevasse Selveri ketti kuulub 21 kauplust, millest üheksa asuvad Tallinnas, neli Tartus ja kaks Pärnus ning üks Viljandis, Rakveres, Kuressaares, Võrus, Valgas ja Jõhvis. Selveri super- ja hüpermarketite kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni. Selver annab tööd 2000 inimesele. Ettevõtte 2005. aasta brutokäive oli 2,19 miljardit krooni, Selveri kauplustes sooritati 16,7 miljonit ostu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. November 2009, 00:00
    Otsi:

    Ava täpsem otsing